Hvorfor overveje XL-S fedtbinder til sin slankekur

Her i Danmark smider vi hvert år millioner efter forskellige slanke produkter. Et af disse produkter som vi køber i stor stil er XL-S Medical fedtbinder. Et produkt som efter sigende skulle binde noget af fedtet fra vores mad, så en mindre del optages i kroppen. Lidt i samme stil som slankepillen Alli og recept medicinen Xenical. Pillen virker ved at optage 28 % af det indtaget fedt i maven, danne et fedt-/fiberkompleks som er for stort til at kunne optages. Men lad os se lidt nærmere på hvordan slankepillen virker.

Hvordan virker XL-S Medical fedtbinder?

Hovedgrunden til at disse slankepiller virker, er fordi de indeholder Fiberkomplekset Litramine. Litramine er et fiberkompleks, som binder sig til fedtet fra maden. Dermed øges størrelsen af fedt molekylerne, så mange af dem, bliver for store til at de kan optages i tyndtarmen, og kommer i stedet for ud med vores afføring.

Dette gør at vi indtager færre kalorier end ellers når vi spiser et måltid mad. Spiser man ikke ret meget fedt, kan dette være et problem da A, D og E, er fedt opløselige, så vi nemt kunne risikere at få før lidt af disse. Denne problemstilling har XL-S løst ved at tilsætte disse 3 fedt opløselige vitaminer til slankepillen, så vi på den måde får dækkes vores daglige behov.

Taber man sig på XL-S fedtbinder?

Som kostsupplement alene, er XL-S ikke noget vidunder middel. Spiser man som mange danskere, en del flere kalorier end vi har behov få, så tager vi på i vægt. Ved at indtage et tilskud af XL-S fedtbinder, kan vi dog reducere de kilo vi tager på. Men ved blot at spise en fedtbinder og så tro at man vil opleve et stort vægttab, er hvis ønsketænkning.
I kombination med en diæt som ligger under vores daglige forbrug, og motion og evt. andre slanke produkter som eksempelvis New Nordic Chili Burn, så vil man kunne opnå et større vægttab end ellers. Så i kombination med andre ting, er det faktisk muligt at opnå et godt vægttab, hvoraf XL-S medical fedtbinder bidrager til en del af resultatet.
Er det et produkt jeg kan anbefale? Vil man gerne tabe sig lidt hurtigere, og ikke er bange for at smide lidt penge efter det.
Så kan denne fedtbinder være et ok supplement til jer der gerne vil tabe sig lidt. Men det er bestemt ikke et produkt, som er kritisk hvis du gerne vil opnå et hurtigt vægttab.

Leave a comment