Om Os

Træning & Sundhed
Hos Total Sundhed har vi fokus på træning af krop og sind. At få en sund krop og overskud til at klare alle hverdagens små og større problemer. På vores blog finder du masser af artikler om alt lige fra træningsøvelser til kostråd. Vi lancerede for nyligt vores online trænings program, hvor du 5 gange om ugen modtager en træningsvideo, med øvelser der er med til at styrke dine muskler og kondition. Udover træningsvideoen har du også adgang til en personlig træning, kostplan og meget mere.

Har du spørgsmål til vores trænings program eller andet, er du altid meget velkommen til at skrive til os.
Anmeldelser

Vores kunder siger

22 (Demo)
Pia Bertelsen
Spinning instruktør

Jeg har i snart 3 måneder fulgt træningsprogrammet fra Total sundhed og har mærket en tydelig forskel på min krop. Jeg har bl.a. mere energi igennem hele dagen og min hud ser langt sundere ud. Normalt træner jeg spinning men det alene er ikke træning nok for mig.

Karine kost og motion
Karine Jensen
Marketing manager

Efter 4 måneder har jeg tabt omkring 10 kg hvilket jeg er fuldt ud tilfreds med. Jeg har efterhånden prøvet alt inden for vægttab, dette virker til at være en mere permanent løsning.

Mads - træning og fitness
Mads Sørensen
tømrer lærling

Jeg har i flere år interesseret mig for sundhed og træning, og har efter en længere pause givet dette program en chance. Det virker godt og jeg syntes selv jeg har opnået acceptable resultater.