Brug for pleje produkter eller slanke produkter? Se udvalget her hos Med24.dk

Medicin og Medicare

Flere af os vælger at bruge diverse hjemmetest frem for at gå til længe. Det kan være en graviditetstest, blodtryksmåler eller en blodsukkermåler. Det samme med en stor del af de sygdomme vi går og døjer med. Vi fortrækker så vildt muligt selv at behandle dem med håndkøbs medicin, frem for receptpligtig medicin fra apoteket.

Motion og sport

Her i Danmark elsker vi motion og de fleste af os er gode til at dyrke motion eller sport. Men hvor meget træning har vi lige brug for, og er det nødvendigt med alt det træningsudstyr vi hvert år bruger masser af penge på? Hvad med behandling af sportsskader, skal vi selv behandle dem eller et smut forbi lægen?

Sund Kropspleje

Vi gør ofte rigtig meget for at se sund og rask ud. En smuk og glat hud, et flot hår og hvide tænder er nogle af de ting, som er med til at få os til at se sunde og raske ud. Men er alt vi smøre huden og håret ind i, altid lige sundt for os? Skal vi bruge de dyre special produkter eller kan vi nøjes med den billige fra Matas?

Læs om sudhed, helse og velværd

Tab dig med Nupo og træning

Vi du gerne tabe et par kilo hurtigt? Så kan lidt ekstra motion kombineret med slankeprodukter som Nupo, Nutrilett, Chili Burn og XL-S Medical fedtbinder være måden at komme i gang på.

Hvad gør du for at forblive sund?

  • Spiser du rigtigt?
  • Sover du nok?
  • Træner du nok?
  • Drikker du nok vand?
  • Er du ofte stresset?
  • Bruger du de rigtige pleje produkter?